ekint embléma

Pártfinanszírozási staféta

2007-05-14 Fb Sharing

Kerekasztal-beszélgetés a pártfinanszírozásról.

A Méltányosság Politikaelemző Központ, az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet és a Védegylet “PÁRTFINANSZÍROZÁSI STAFÉTA” címmel május 14-én, hétfőn kerekasztal-beszélgetést szervez a Ráday könyvesházban (Bp, IX. Ráday u. 27.).

A Méltányosság Politikaelemző Központ által indított „Pártfinanszírozási stafétában” mától minden héten újabb szervezet tesz nyilvános nyilatkozatot a pártfinanszírozás reformja mellett abból a célból, hogy az Országgyűlés végre érdemi döntést hozzon a kérdésben.

Csizmadia Ervin, a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója, Majtényi László, az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet igazgatója és Schiffer András, a Védegylet munkatársa a hazai pártfinanszírozás rendellenességeiről, a helyzet tarthatatlanságáról beszélget. Felvetik a kérdést, miért bizonyult meddőnek eddig minden finanszírozási reform, és közös kezdeményezést bocsátanak vitára. 

A Méltányosság Politikaelemző Központ által indított „Pártfinanszírozási staféta” olyan vitasorozat a hazai politikai pártok finanszírozásának problémáiról, melynek során 2007. május 14-től minden héten egy újabb szervezet tesz nyilvános nyilatkozatot a pártfinanszírozás reformja mellett abból a célból, hogy az Országgyűlés végre érdemi döntést hozzon a kérdésben.

Legolvasottabb bejegyzések