ekint embléma

Hogyan támadta meg az Eötvös Károly Intézet már 2009-ben a nemzeti konzervatív oldalt?

álláspont 2017-01-30 | Eötvös Károly Intézet Fb Sharing

Az Eötvös Károly Intézet reakciója a Magyar Idők cikkére.

A Magyar Idők mai, január 30-i számában az Eötvös Károly Intézetet, úgy is mint a Soros Birodalom zászlóshajóját, azzal leplezi le, hogy már a 2010-es kormányváltás előtt támadta az akkor még nem létezett NER-t:  

"már a 2010-es országgyűlési választások előtt egyértelmű balliberális pozíciót foglaltak el, és támadni kezdték a nemzeti-konzervatív oldalt: Mi fenyegeti a köztársaságot? címmel indítottak vitasorozatot.”

E vádat olvasva szinte kötelező felidéznünk néhány nevet az EKINT által 2009-ben kiadott Mi fenyegeti a köztársaságot? (Budapest, 2009. 212.o. ISBN 878-863-88288-1-1) szerzői közül, akik a Magyar Idők szerint elvetemült balliberálisok, szerintünk viszont kiváló, általunk nagyrabecsült szerzők:

Bitskey Botond,
Handó Tünde,
Horkay Hörcher Ferenc,
Mráz Ágoston Sámuel,
Schiffer András,
Tölgyessy Péter,
Sonnevend Pál

Félreértés még véletlenül se essék! Az Eötvös Károly Intézet ma is megtiszteltetésnek tartja, hogy e kiváló szerzők elfogadták felkérésünket és együttműködtek annak feltárásában, hogy 2009-ben fenyegette-e valami a köztársaságot, és ha igen, miben állt a fenyegetés.

Két eset lehetséges: a Magyar Idők azt sem tudja, mit beszél vagy pedig a Soros Birodalom mélyen beépült a konzervatív jobboldali értelmiségbe, illetve a NER hatalmi struktúráiba.  

Budapest, 2017. január 30.
Eötvös Károly Intézet


Legolvasottabb bejegyzések