ekint embléma

Sikeres volt az Eötvös Károly Intézet közösségi támogatási kampánya

hírek 2018-06-22 | Eötvös Károly Intézet Fb Sharing

Szűk egy hónap alatt, június 12-ig összesen 3.947.000 forint adományt kaptunk, amit szeretnénk megköszönni minden támogatónknak.

Az Eötvös Károly Intézet 2018. május 14-én Majtényi László aláírásával támogatói felhívást tett közzé annak érdekében, hogy az intézet tovább működhessen, mivel egyre nehezebb szponzorokat találni az évente fogyó szabadságaink oltalmára, illetve az alapvető jogok vagy az autonómiák ügyének képviseletére. Olyan pályázatokat pedig nem írnak ki, amelyek az alkotmányosság egészének védelmére vonatkoznak.

Azt írtuk: „ha a kisebb összegű személyes adományokból hárommillió forint körüli összeg gyűlne össze, az a napi létezés gondját megoldaná, ha pedig ennél több, az a 2018-as gazdálkodásunkat tenné biztonságosabbá”.

Szűk egy hónap alatt, június 12-ig összesen 3.947.000 forint adományt kaptunk, amit szeretnénk megköszönni minden támogatónknak. A legbőkezűbb és a kisorsolt támogatóinkat az általunk elkészített támogatói vacsorára hívjuk meg.

Minden támogatónknak pedig ezúton köszönjük meg adományaikat. A köszönet kifejezése mellett arra kérjük őket, hogy – amennyiben munkánk iránti bizalmuk megmarad – a jövőben is támogassanak bennünket.

Legolvasottabb bejegyzések